Bentley View Readme

Käyttöönotto-opas

Tietoja käyttöönottokuvasta

Järjestelmänvalvoja luo käyttöönottokuvan, jonka avulla sovelluksesta voi asentaa useisiin koneisiin saman asennuskokoonpanon. Asennusmääritykset sisältävät muun muassa asennussijainnin, toiminnot ja pikakuvakkeet. Kun käyttöönottokuva on luotu, voit asentaa sovelluksen kaksoisnapsauttamalla käyttöönottokuvan Setup.exe-tiedostoa. Koska kaikki asetukset ja komponentit on valmiiksi määritetty, asennus ei edellytä käyttäjän osallistumista eikä komponenttien lataamiseen tarvita verkkoyhteyttä. Lisäksi käyttöönottokuvan kansion voi siirtää jaettuun sijaintiin, josta kaikki organisaation käyttäjät voivat tehdä asennuksen suoraan. Järjestelmänvalvoja voi käyttää kyseistä jaettua sijaintia ohjelmiston jakelujärjestelmässä tuotteen asennukseen.

Käyttöönottokuvaa voidaan jakaa verkossa UNC-polkuna tai SMS/SCCM:n avulla.

Käyttöönottokuvan edut

Käyttöönottokuva on ikään kuin offline-asennusohjelma, joka sisältää kaikki sovelluksen asetukset valmiiksi määritettyinä. Käyttöönottokuva on hyödyllinen esimerkiksi seuraavista syistä:
  • Asennukseen ei tarvita verkkoyhteyttä.
  • Ennen tuotteen asennusta ei tarvitse suorittaa paketteja tai pakettisarjoja.
  • Asennussijainnin voi määrittää käyttöönottokuvaan. Kun asennussijainti on määritetty, tuote asennetaan kaikissa koneissa samaan paikkaan.
  • Asennettavat komponentit valitaan käyttöönottokuvaa luotaessa. Kaikkiin koneisiin asennetaan siis täsmälleen identtinen kokoonpano.

Käyttöönottokuvan sisällys

Käyttöönottokuva sisältää kaikki tuotteen mukana toimitetut tiedostot sekä ladattavat tiedostot. Kuva ei tutki järjestelmää, jossa se luodaan. Se vain tallentaa kaikki asennuskomponentit. Asennuskuvaan tallentuvat myös asennusmääritykset.

Ennen aloittamista

Muun kuin juuriaseman käyttäminen - Jos käyttöönottokuvan asetuksissa määritetty asennusasema on muu kuin juurihakemisto (yleensä c:\), varmista, että asennusasema on tietokoneessa, johon sovellus asennetaan.