Bentley View Readme

Tilauksien hallintapalvelu

Tilauksien hallintapalvelu on Bentleyn uusi lisensointimalli, joka parantaa suojausta ja optimoi Bentley-tilaustesi arvon. Se sisältyy Bentleyn IMS (Identity Management System) -järjestelmään ja Bentley CONNECT -tekniikkaympäristöön, mikä mahdollistaa lähes reaaliaikaisen käyttöraportoinnin, parantaa hälytysviestintää käyttäjille ja laajentaa hallintaominaisuuksia organisaatiosi lisenssien valvojille. Se sisältää lisää vaihtoehtoja käytönvalvontaan ja -hallintaan sekä uusia, edistyksellisiä lisensointiominaisuuksia, jotka täydentävät digitaalisia työnkulkuja.

Aktivointi

Tämä päivitys tuotteeseen Bentley View käyttää tilauksien hallintapalvelua, joka ei tue SELECT-aktivointiavaimia. Tilauksien hallintapalvelun uudet toiminnot parantavat organisaation käyttäjien hallintaa ja suojausta, kun käyttäjän on kirjauduttava sisään CONNECTION Clientiin, jotta hän voi käyttää Bentley View -ohjelmistoa. Jos olet jo kirjautuneena CONNECTION Clientiin, olet täyttänyt tämän ehdon. Jos et ole, katso lisätietoja ja ohjeita rekisteröitymistä ja kirjautumista varten Administrator's Resource Centeristä ja/tai ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Tilauksien hallintapalvelun ansiosta järjestelmänvalvojat voivat hallinnoida sitä, keillä käyttäjillä on käyttöoikeus Bentley-ohjelmistoon. Käyttöoikeudet myönnetään ja niitä hallitaan tilauksien hallintapalvelussa. Kirjautumalla CONNECTION Clientiin käyttäjät voivat myös tarkastella organisaationsa projekteja, ladata ohjelmistopäivityksiä, saada asianmukaisia ilmoituksia ja seurata käyttöään.

Hälytykset

Tilauksien hallintapalvelu sisältää uudet lisenssihälytykset, joita organisaation lisenssien valvojat voivat määrittää, jotta käyttäjät tietävät, milloin määritetty käyttökynnys täyttyy. Ilmoitukset toimivat käyttäjien hälytyksenä siitä, että jos he jatkavat Bentley View-käyttöä, he voivat saada väliaikaisen lisenssin. Kyseisessä tilanteessa käyttäjä voi sulkea Bentley View, ennen kuin lisenssiä käytetään, tai kuitata, että väliaikainen lisenssi voidaan luoda, ja jatkaa Bentley View käynnistystä sen mukaan, mitkä asetukset järjestelmänvalvoja valitsee.